Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

церемонії прощання Львів

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 3 липня 2023, 08:11

Львів попрощається з Героєм Андрієм Гурським

церемонії прощання Львів

Сьогодні Львів прощатиметься Герою Андрію Гурському, який загинув 24 червня в бою, захищаючи Україну від російських окупантів.

Львівська міська рада закликала львів'ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Андрій Гурський народився у Будапешті (Угорщина) у сім'ї військового льотчика. Працював старшим менеджером з продажу у мережі магазинів "Електромайстер". У вільний час займався ремонтом радіо- та електротехніки, цікавився дослідженням космосу, любив проводити час з сім'єю, рибалити, збирати гриби та подорожувати. Вирізнявся гарним почуттям гумору, педантичністю, завдяки гострому розуму вдало вирішував складні завдання.

З початком повномасштабного вторгнення рф, попри відсутність військового досвіду, став на захист Батьківщини до лав військової частини А4821. Згодом виконував завдання у складі низки інших військових частин.

У Андрія Гурського залишилися мама, дружина, донька та брат.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Героя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.