Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

черги на кордоні

Фб zahidnuy.kordon

Понеділок, 3 липня 2023, 09:37

Найбільші черги на кордоні з Польщею у пункті пропуску "Рава-Руська"

черги на кордоні

У пункті пропуску "Шегині" черга відсутня. 

Станом на 9:00 сьогодні найбільші черги на виїзд з України у пунктах пропуску з Львівської області до Республіки Польща спостерігалися у пункті пропуску "Рава-Руська", де очікували 40 легкових автомобілів та 3 автобуси. Пропуск пішоходів у цьому пункті здійснюється лише на вихід з метою евакуації.

ПРо це повідомила Державна прикордонна служба України. 

У пункті пропуску "Угринів" очікували 30 легкових автомобілів та 5 автобусів, у пункті пропуску "Грушів" – 30 легкових автомобілів та 6 автобусів, у пункті пропуску "Краківець" – 40 легкових автомобілів, у пункті пропуску "Шегині" – немає черг, у пункті пропуску "Нижанковичі" – електронна черга з 18 вантажних автомобілів, у пункті пропуску "Смільниця" – 20 легкових автомобілей. Пропуск пішоходів у цих пунктах також здійснюється лише на вихід з метою евакуації.

Державна прикордонна служба України рекомендує враховувати під час планування поїздок можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.