Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівводоканал

Понеділок, 3 липня 2023, 15:03

Львівводоканал слізно вибачається за завтрашній струмочок води у Садового

Львівводоканал

Завтра частина вулиць Личаківського району буде без водопостачання.

У вівторок, 4 липня, через проведення робіт зі заміни запірної арматури на вул. Зелена-Водогінна з 10:00 до 17:00 припинять подачу води до частини вулиць Личаківського району.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Зокрема, без водопостачання залишаться вулиці: Зелена (парна сторона від №2 до №132, непарна сторона від №1 до №115), Кримська, Тарнавського, Архипенка, Самійленка, Дороша, Романчука, Конопницької, Палія, Кльоновича, пл. Петрушевича, Й. Сліпого, Кардинала Гузара, Ш. Руставелі.

Також подаватимуть воду з пониженим тиском у Галицькому та Личаківському районах міста: вул. Сербська, пл. Катедральна, пл. Ринок, вул. Староєврейська, пл. Коліївщини, вул. Валова, пл. Галицька, пл. Соборна, пл. Митна, вул. Шухевича, вул. І. Білозіра (колишня Герцена), вул. Личаківська (парна сторона від №2 до №64, непарна сторона від №1 до №47), вул. Смольського, вул. Парфеновичів, вул. Тершаківців, вул. Туган-Барановського, вул. Пекарська (парна сторона від №2 до №44, непарна сторона від №1 до №39), вул. І. Франка (парна сторона від №2 до №66, непарна сторона від №1 до №71), вул. Вузька, вул. Дашка (Філатова), вул. Вітвера, вул. Донцова, вул. Патріарха Д. Яреми (колишня Чехова), вул. Грушевського, вул. Кирила і Мефодія, вул. Драгоманова, пр. Шевченка, вул. Поповича, вул. Мартовича, вул. Волошина, вул. Дудаєва, вул. Саксаганського, вул. Кн. Романа, вул. Галицька, вул. Скорика (Чайковського), вул. Ковжуна, вул. Коперника (парна сторона від №2 до №32, непарна сторона від №1 до №19), вул. Дорошенка (парна сторона від №2 до №30, непарна сторона від №1 до №31), вул. Костюшка, вул. Січових Стрільців, вул. Гнатюка, вул. Л.Курбаса, вул. Наливайка, вул. Менцинського, вул. Фурманська, вул. Б. Лепкого, вул. Мурави, пл. Вічева, вул. Л.Українки, вул. Друкарська, вул. Вірменська, вул. Краківська, пр. Свободи, вул. Руська.

Після завершення ремонтних робіт проведуть промивання вуличної водопровідної мережі. У період промивання водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння мешканців та просить вибачити за тимчасові незручності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.