Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прощання з Героями

Фб ЛМР

Середа, 5 липня 2023, 08:34

Львів вшановує пам’ять Героїв, які загинули на Донбасі

прощання з Героями

Це Ростислав Парфанюк та Максим Николишин, бійці 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша та 125-ї окремої бригади тероборони.

Сьогодні, 5 липня, Львів попрощається з двома Героями, які захищали Україну від російських окупантів на сході країни. Це Ростислав Парфанюк та Максим Николишин, бійці 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша та 125-ї окремої бригади територіальної оборони.

Чин похорону Героїв розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Максима Николишина поховають на Голосківському кладовищі, Ростислава Парфанюка – на Личаківському кладовищі.

Ростислав Парфанюк народився 16 лютого 1994 року у Львові. Закінчив Національний лісотехнічний університет України. У мирний час працював за фахом у сфері деревообробки та виробництва меблів. Захоплювався своєю справою. У Ростислава Парфанюка залишилися батьки.

Максим Николишин народився 10 жовтня 1988 року у Львові. Закінчив Середню загальноосвітню школу №58 м. Львова. Працював сантехніком, займався автомобілями. У Максима Николишина залишилися батьки, сестра, донька, онука, племінниця та швагро, двоюрідні брати та сестри.

Також о 15:00 у Гарнізонному храмі відбудеться прощання та Чин похорону української письменниці Вікторії Амеліної, о 15:40 – міська церемонія прощання на площі Ринок.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.