Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

dpsu.gov.ua

Середа, 5 липня 2023, 10:53

Прикордонники вилучили незаконну партію молочних продуктів та цукерок

контрабанда

Інцидент стався у пункті пропуску Краківець.

Прикордонники та митники затримали двох осіб, які намагались ввезти в Україну з Польщі понад 1500 одиниць молочної продукції та понад 600 пачок цукерок, приховавши їх у спеціально обладнаних сховках у мікроавтобусах.

Інцидент стався у пункті пропуску Краківець, повідомила пресслужба ДПСУ. 

26-річний чоловік та 28-річна жінка прибули до кордону одночасно та обрали смугу руху "зелений коридор", що свідчить про відсутність товарів, що підлягають митному оформленню. Однак під час перевірки транспортних засобів оглядова група виявила приховану продукцію.

Водійка Рено заховала молочну продукцію та цукерки у сховок між пасажирським та вантажним відсіками. Водій Опеля розмістив харчові продукти під пасажирським сидінням мікроавтобуса. За цими фактами складено протокол. Товар вилучили працівники митниці, сума його оцінки буде встановлена додатково. Жінка також позбулась свого мікроавтобуса через порушення.

ДПСУ нагадує, що при перетинанні кордону необхідно дотримуватися правил переміщення товарів та декларувати їх у разі потреби. В іншому випадку можуть бути застосовані адміністративні або кримінальні санкції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.