Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ухилянти

Фб zahidnuy.kordon

Середа, 5 липня 2023, 10:57

Прикордонники затримали українця, який хотів нелегально виїхати з країни за 1100 євро

ухилянти

Правоохоронці також встановили, що водій має два паспорти – український та польський.

У пункті пропуску Шегині прикордонники виявили чоловіка, який заховався під сидінням автомобіля польської реєстрації.

Водій автівки, який мав два громадянства, погодився перевезти його через кордон за гроші.

Обидва чоловіки можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності за незаконне переправлення осіб та ухилення від мобілізації.

Інцидент стався у вівторок, 4 липня, близько 23:00. Прикордонники помітили, що з автомобіля Ауді, який прибув на виїзд з України, вистрибнув чоловік та почав ховатися за іншими транспортними засобами. Прикордонний наряд негайно затримав його та виявив, що він є громадянином України, який намагався нелегально перетнути кордон.

Водій автівки, який представився громадянином Польщі, спочатку заперечував, що знає чоловіка, але пізніше визнав, що взяв його за 1100 євро. Правоохоронці також встановили, що водій має два паспорти – український та польський.

За даними ДПСУ, обидва чоловіки мали призовний вік та ухилялися від мобілізації. Вони можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності за статтями 332 та 336 ККУ. Крім того, водій автівки отримав адмінштраф за злісне непокорення законним вимогам прикордонників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.