Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Середа, 5 липня 2023, 16:48

Депутати Львівської міськради ініціювали фінансовий аудит двох шкіл Львова

Львівська міська рада

Комісія фінансів та планування бюджету Львівської міськради ініціювала перевірку СЗШ № 34 та Академічної гімназії у Львові.

Комісія фінансів та планування бюджету Львівської міської ради сьогодні ініціювала проведення фінансового аудиту середньої загальноосвітньої школи №34 імені Маркіяна Шашкевича та Львівської академічної гімназії у Львові.

Депутати отримали сигнали про можливі зловживання бюджетними коштами, які виділяють цим навчальним закладам, а також про незадовільний стан справ у них.

Комісія також призупинила виділення коштів на ремонт системи опалення у СЗШ № 34 до моменту отримання звіту за результатами перевірки. Члени комісії наголосили на тому, що готові за результатами перевірки миттєво затвердити виділення коштів на ремонт.

Депутати звернулися до керівника управління освіти Львівської міської ради з проханням створити комісiї, які вивчатимуть ситуацiю у СЗШ № 34 та Академічній гімназії.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.