Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Четвер, 6 липня 2023, 12:59

Львівська міська рада ліквідувала Залізничнетеплоенерго

Львівська міська рада

Депутати Львівської міськради ухвалили рішення про припинення діяльності ЛКП "Залізничнетеплоенерго".

Сьогодні депутати Львівської міськради ухвалили рішення про припинення діяльності ЛКП "Залізничнетеплоенерго" шляхом приєднання його до ЛМКП "Львівтеплоенерго".

ЛМКП "Львівтеплоенерго" стане правонаступником усього майна, прав та обов'язків ЛКП "Залізничнетеплоенерго.

"З метою оптимізації сфери теплопостачання у Львові міська рада ухвалила припинити ЛКП "Залізничнетеплоенерго" шляхом приєднання до ЛМКП "Львівтеплоенерго", – йдеться в ухвалі.

Ліквідацією підприємства займеться спеціально утворена комісія.

Згідно з документом, об'єднання цих двох комунальних підприємств сприятиме покращенню отримання послуг теплової енергії споживачів у Львові.  

Заступник міського голови Ірина Маруняк у виступі на сесії повідомила депутатам, що в ухвалі зазначено про те, що жодного працівника Залізничнетеплоенерго не звільнять, а також врахують інші зауваження депутатів та працівників.

Як повідомляли Варіанти, у квітні Львівська міськрада напрацювала проєкт ухвали про реорганізацію ЛКП "Залізничнетеплоенерго" шляхом приєднання його до "Львівтеплоенерго".

Нагадаємо, ще у березні міськрада отримала відповідь від Антимонопольного комітету України, що таке об'єднання не потребує дозволу органів АМКУ.

У 2021 році виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення про об'єднання ЛМКП "Львівтеплоенерго" і ЛКП "Залізничнетеплоенерго" в одне комунальне підприємство.

Однак колектив "Залізничнетеплоенерго" виступив проти цієї ініціативи, наголошуючи на тому, що таке рішення спричинить звільнення кваліфікованих працівників, ускладнить роботу новоствореного підприємства та збільшить наявність вже присутніх проблем в теплопостачанні Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.