Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

черги на кордоні

dpsu.gov.ua

Понеділок, 10 липня 2023, 10:03

Найбільша черга у Краковці – 70 легкових автомобілів

черги на кордоні

Ця інформація надана Державною прикордонною службою України.

Станом на 09:00 сьогодні найменша черга була на пункті пропуску "Угринів - Долгобичув", де очікували 0 легкових автомобілів, 0 автобусів і 0 пішоходів. Пропуск пішоходів здійснюється лише на вихід з метою евакуації.

Найбільша черга була на пункті пропуску "Краківець - Корчова", де очікували 70 легкових автомобілів, 1 автобус і 0 пішоходів. Пропуск пішоходів не здійснюється.

На пункті пропуску "Шегині - Медика" очікували 10 легкових автомобілів, 0 автобусів і 70 пішоходів. Пропуск пішоходів здійснюється в обох напрямках.

На пункті пропуску "Грушів - Будомєж" очікували 10 легкових автомобілів, 2 автобуси та 0 пішоходів. Пропуск пішоходів здійснюється лише на вихід з метою евакуації.

На пункті пропуску "Смільниця - Кросценко" очікували 20 легкових автомобілів, 0 автобусів і 0 пішоходів. Пропуск пішоходів здійснюється лише на вихід з метою евакуації.

На пункті пропуску "Нижанковичі - Бобровка" очікували 7 вантажних автомобілів, які зареєстровані в електронній системі. Здійснюється пропуск лише вантажівок з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу (крім цистерн, для небезпечних вантажів, у т.ч. ПММ).

На пункті пропуску "Рава-Руська - Гребенне" очікували 0 легкових автомобілів, 0 автобусів і 0 пішоходів. Пропуск пішоходів здійснюється лише на вихід з метою евакуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.