Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання хабар

Вівторок, 11 липня 2023, 08:50

Один із керівників патрульної поліції Львівщини підозрюється у хабарництві

затримання хабар

Вимагав та одержав 1 300 доларів США, — стверджують у прокуратурі.  

У Львові затримали начальника сектору реагування патрульної поліції одного з відділень поліції ГУ Нацполіції у Львівській області, який підозрюється у вимаганні та одержанні 1 300 доларів США за непритягнення до адміністративної відповідальності мешканця одного із сіл області, який був позбавлений права керувати транспортними засобами.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, патрульний поліцейський вимагав та одержав хабар в розмірі 1 300 доларів США в два етапи: спочатку 1 000 доларів США за непритягнення до адмінпокарання, а потому ще 300 доларів США щомісячно за те, що не буде перевіряти, чи керує громадянин автомобілем.

За фактом хабарництва порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди посадовою особою), яке передано до Територіального управління Державного бюро розслідувань розташованого у м. Львові. Правоохоронець може отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.