Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобич

Етносвіт

Середа, 12 липня 2023, 14:29

Дрогобицька громада вшанує пам'ять Героїв

Дрогобич

Електронний Пантеон Героїв розмістять на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.

Дрогобицька міська рада оголосила про створення Електронного Пантеону Героїв, який буде містити інформацію про полеглих воїнів, які віддали життя за незалежність України у війні з Росією.

Це інноваційний проект, який має на меті зберегти пам'ять про новітніх Героїв для наступних поколінь.

За словами міського голови Тараса Кучми, ідея створення Електронного Пантеону Героїв виникла з потреби мати доступну та актуальну інформацію про загиблих вихідців та мешканців Дрогобицької громади.

Він зазначив, що на території громади вже облаштовано багато меморіальних місць, присвячених пам'яті Героїв, але в умовах цифровізації необхідно мати також онлайн-формат вшанування.

Електронний Пантеон Героїв буде розміщений на офіційному сайті Дрогобицької міської ради та буде доступний для перегляду усім охочим. В ньому буде зібрана інформація про кожного полеглого Героя, така як коротка біографія, нагороди та відзнаки, позивний, світлини, місце поховання. Також буде можливо залишити свої спогади та поважання до Героїв.

Для розробки Електронного Пантеону Героїв працюють фахівці управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій спільно з організаційним відділом та соціальними службами. Вони закликають сім'ї та родини полеглих Героїв долучитися до проєкту шляхом надання інформації та світлин. Для цього необхідно заповнити спеціальну гугл-форму, яка доступна на сайті мережевого видання "Дрогобиччина".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.