Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ростислав Тістик

Фб Р. Тістика

Прес-реліз,   Четвер, 13 липня 2023, 18:37

На благодійному аукціоні з нагоди 30-річчя SoftServe зібрали понад 5 млн на потреби 125 бригади ТРО ЗСУ

Ростислав Тістик

11 липня SoftServe провів благодійний вечір з нагоди 30-річчя компанії, що офіційно настане цієї п'ятниці. 

На події зібралися лідери, партнери та друзі компанії. Центральною подією заходу став аукціон на підтримку ЗСУ.

Співзасновники компанії SoftServe разом з командиром 125 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Артуром Горбенком та координатором Центру підтримки 125 бригади Ростиславом Тістиком організували вищезгаданий благодійний аукціон з понад чотирма десятками лотів. Усі зібрані кошти, а це рекордні 5 млн 388 тис. грн, скерують на потреби 125 ОБр ТрО.

Співзасновник та член Ради директорів SoftServe Тарас Кицмей про ідею створення спільного проєкту на підтримку 125-ї бригади.

"Пам'ятаю зателефонував мені давній друг компанії SoftServe – Ростислав Тістик (ред. – координатор Центру підтримки 125-Ї бригади) та запропонував зустрітись з командиром нашої львівської бригади, Генерал-лейтенантом Артуром Горбенком, щоб обговорити як і чим ми можемо допомогти захисникам. Внаслідок нашої розмови виникла ідея зібрати лідерів і друзів компанії з нагоди ювілею компанії, і спільно зібрати кошти на допомогу 125-їй бригаді", – сказав він.

Загалом на аукціоні було представлено 45 лотів, серед яких військові артефакти, спортивні сувеніри за підписом відомих українських спортсменів, а також численні вироби мистецтва. Родзинкою аукціону стали артефакти, підписані відомими громадськими та політичними діячами України. Найдорожчими лотами стали: державний прапор з Президента України Володимира Зеленського та бійців 125-ї бригади ТРО ЗСУ – 1 млн грн; державний прапор із підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного – 1 млн грн; картина з цінних порід натурального каменю виробництва компанії Modriz – 370 тис. грн; картина Катерини Зубік "Дерево Життя" – 290 тис. грн.

Окрім аукціону, гості мали змогу зробити благодійний внесок на потреби 125 бригади, придбавши благодійні сертифікати. Завдяки цьому додатково зібрали 253 тис. 618 грн донатів.

Ростислав Тістик, Координатор Центру підтримки 125-Ї бригади ТРО ЗСУ, підсумовуючи результати аукціону:

"Дорогий SoftServe, дорогі гості заходу та друзі компанії, шановні підприємці та великі патріоти, я безмежно вдячний за вашу допомогу! За цю можливість, за світлість та відкритість до співпраці. Для мене, компанія SoftServe – приклад! Приклад не лише у передових інноваціях, розвитку та популяризації України на світовій арені, а приклад великого патріотизму та соціальної відповідальності. За це велика подяка співзасновникам, кожному працівнику та звичайно, співзасновнику та члену Ради директорів SoftServe – пану Тарасу Кицмею. Дякую за правильні цінності компанії, віру в наші найкращі ЗСУ та нашу Перемогу", сказав він.

Довідково:

SoftServe – найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. Понад 10 000 співробітників працюють у більш як 50 офісах, що розміщені від Сан-Франциско до Сингапуру. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (США).

Компанія працює над понад 900 активними проєктами для клієнтів у країнах Північної Америки, ЄС, та Азії. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies та ін. SoftServe є партнером Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA та інших великих технологічних компаній. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.