Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Четвер, 27 липня 2023, 16:04

У Львові спрямували майже десять мільйонів гривень на вивезення сміття

львівське сміття

"Львівспецкомунтранс" замовив у фірми з Луцька послуги з захоронення сміття на сміттєзвалищі за 996 тисяч гривень впродовж цього року.

ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" провело тендер у системі ProZorro на послуги поводження із безпечними сміттям і відходами та їх утилізація, які переможець тендеру має надавати впродовж 1 липня – 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 28 червня, участь у ньому взяла лише одна компанія ТОВ "НВП "Укрресурс" з пропозицією у 996 000 грн, яку й визнали переможцем торгів. Додамо, очікувана вартість послуг становила 10 800 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, "Львівспецкомунтрансу" замовив послуги з захоронення 18 000 тонн ТПВ до кінця 2023 року. Основною вимогою до полігону є те, що він має бути розташований на відстані не більше 200 км від кільцевої дороги Львова.

Сміттєзвалище має мати відповідний паспорт місця видалення відходів, перебувати у реєстрі місць видалення відходів.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "НВП "Укрресурс" зареєстроване з 2006 року у Луцьку, займається виробництвом інших металевих баків, резервуарів і контейнерів. Власником фірми є мешканець Луцька Віктор Хомич.

Нагадаємо, у квітні цього року Львівська міськрада виділила 877 тис. грн для Буська і Стрия, що приймають сміття зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.