Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 18 липня 2023, 12:20

"Українська команда" передала 72-й ОМБр чергову партію універсальних дронів

"Українська команда" передала ще одну партію дронів бійцям 72-ї Окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці волонтерського штабу.

«Вже понад 500 днів Україна відстоює свою незалежність і право залишатися вільною демократичною державою. На передовій і в тилу чинимо спротив намаганням агресора загнати нас під путінську диктатуру. Наші героїчні захисники йдуть у контрнаступ і все активніше женуть ворога з нашої землі. І ми маємо також збільшити допомогу тим, хто виконує найважчу роботу – на передовій», - йдеться у повідомленні «Української команди».

Волонтери зазначили, що ці дрони можна використовувати як для розвідки, так і для знищення ворога.

«На запит 72-ї бригади імені Чорних Запорожців «Українська команда» передає ще одну партію безпілотників нашим захисникам. Під час нашого контрнаступу це дуже важлива зброя, яка рятує життя і допомагає нищити ворога. Ці дрони, придбані на донати українців, допоможуть нашим хлопцям вести розвідку та коригувати вогонь. А завдяки системі скиду ще й влучно доставлять розплату оркам», - наголосили у волонтерському штабі.

Раніше «Українська команда» передала 72-й ОМБр ім. Чорних Запорожців партію дронів, позашляховик Mitsubishi, дуже дефіцитну в Україні гуму для позашляховиків Hummer та інші потрібні речі.

Також повідомлялося, що після підриву росіянами Каховської ГЕС «Українська команда» передала херсонцям 20 тонн гуманітарної допомоги. А загалом за час війни передала військовим підрозділам та цивільним українцям, що постраждали від війни, більш ніж 1000 тонн допомоги на суму понад 200 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.