Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Четвер, 20 липня 2023, 13:55

У перших класах шкіл Львова залишилось близько 1000 вільних місць

школа у Львові

Сьогодні до львівських шкіл зарахували майже 8 тисяч першокласників, налічується ще близько 1000 вільних місць.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Станом на середину липня цього року у навчальних закладах Львівської МТГ налічується близько 1000 вільних місць у перших класах.

"Батькам потрібно безпосередньо звернутися в обраний навчальний заклад, де можна отримати всю детальну інформацію та подати заяву. Зауважу, вільні місця є у всіх районах Львова, а також у деяких населених пунктах громади" – наголосила голова постійної комісії освіти і науки Львівської міськради Вікторія Христенко.

За її словами, сьогодні до львівських шкіл зараховано майже 8 тисяч майбутніх першокласників, а всього у Львові планують відкрити понад 300 перших класів.

"Ця інформація буде особливо актуальною буде для батьків дітей з числа ВПО. Закликаю батьків віддавати дітей у львівські школи, аби потім не було прогалин у навчанні" – додала Вікторія Христенко.

Перелік шкіл, де ще є вільні місця, тут.

Додамо, незабаром у п'яти школах Львова запрацюють центри національно-патріотичного виховання. Також з 5 червня у місті запрацювали школи дозвілля, які є аналогом літніх таборів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.