Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація будівництва на вул. Рівній, 19

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 21 липня 2023, 12:28

У Франківському районі Львова зведуть нову багатоповерхівку з підземним паркінгом

візуалізація будівництва на вул. Рівній, 19

Виконком дозволив збудувати на вул. Рівній, 19 житловий будинок на 5 поверхів з підземним паркінгом.

Сьогодні, 21 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТОВ "ФТП Інвест" багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом на вул. Рівній, 19 у Львові.

Нову житлову багатоповерхівку збудують на земельній ділянці площею 0,0832 га, що передбачена для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

"Йде мова про формування житлового будинку поміж стінами двох існуючих житлових будинків. На цій ділянці планується збудувати багатоквартирний житловий будинок з відповідністю місць підземного паркінгу до кількості квартир. Перший поверх будинку також буде житловим, тому що в цьому районі немає потреби формувати громадську забудову, вона не буде мати попиту" – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Згідно із містобудівною документацією, максимальна висота нового житлового будинку становитиме 20,3 м. Новобудова матиме 5 житлових поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 49%.

У будинку передбачено підземний паркінг на 16 місць з ще чотирма додатковими паркомісцями.

Функціональне призначення земельної ділянки, на якій зведуть багатоповерхівку, – зона Ж-3 – зона багатоквартирної житлової забудови (5-10 поверхів) відповідно до зонінгу Франківського району.

За даними аналітичної системи YouControlТОВ "ФТП Інвест" зареєстроване з 2019 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Власником фірми є мешканець Трускавця Роман Гурій

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.