Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація будівництва на вул. Б. Хмельницького

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 21 липня 2023, 13:10

На Богдана Хмельницького збудують 4-поверхівку з закладом громадського харчування

візуалізація будівництва на вул. Б. Хмельницького

Виконком дозволив звести на вул. Б. Хмельницького 4-поверховий будинок побутового обслуговування населення з закладом громадського харчування.

Сьогодні, 21 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Велпласт" будівлі на вул. Б. Хмельницького, 121 у Львові під будинок побутового обслуговування населення із закладом громадського харчування.

Заклад громадського харчування збудують на місці існуючої двоповерхової будівлі, на земельній ділянці площею 0,0624 га, що передбачена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку).

Згідно із містобудівною документацією, висота новобудови становитиме 15,5 метрів. Будівля матиме чотири поверхи, перших двох знаходитиметься заклад громадського харчування, а верхні поверхи передбачені для побутового обслуговування населення. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 83%. 

"Тут також пропонується сформувати підземний паркінг з громадським простором" – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев. 

Функціональне призначення земельної ділянки, на якій облаштують заклад громадського харчування, – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної забудови (до 4-х поверхів включно), частково зона ТР-2 – зона транспортної інфраструктури відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними аналітичної системи YouControlТзОВ "Велпласт" зареєстроване з 2003 року у Львові, займається неспеціалізованою гуртовою торгівлею. Власниками фірми є мешканка села Солонка Мар'яна Адашинська та мешканка села Лапаївка Валерія Мушкета.

Нагадаємо, на початку червня цього року виконком дозволив звести на вул. Тісній кафе з тимчасовим місцем для паркування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.