Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЛКП "Лев"

Вівторок, 25 липня 2023, 15:33

У Львові продовжили конкурс на посаду директора ЛКП Лев

ЛКП "Лев"

Конкурс на посаду директора ЛКП "Лев" продовжили ще на два тижні.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 25 липня, експертна група Львівської міськради вирішила продовжити конкурс на посаду директора ЛКП "Лев" ще два тижні через те, що конкурсна комісія не погодила жодного з 14 кандидатів, які претендували на цю посаду.

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, до другого етапу відбору дійшло семеро кандидаток, які мали змогу презентувати свої концепції розвитку підприємства та відповісти на питання експертної групи.

"Це був важливий прецедент, тому що до робочої групи було запрошено зоозахисників, депутатів з профільної комісії, колег, які працюють у сфері зоозахисту, тобто ключових стейкхолдерів. За результатами конкурсу і публічних презентацій, зокрема і за рекомендаціями зоозахисників, які так само є членами експертної робочої групи, було прийнято рішення щодо продовження конкурсу. Фактично від сьогодні буде продовжено конкурс ще на 2 тижні для зголошення нових потенційних кандидатів і кандидаток" – пояснив Андрій Москаленко.

Зазначимо, однією з вимог до кандидата є знання англійської мови на рівні не нижче В2.

Заявки прийматимуть до 8 серпня, а вимоги до кандидатів на посаду – тут

Нагадаємо, у червні цього року через евтанацію двох собак директорку ЛКП "Лев" Олену Іващенко звільнили з роботи та оголосили відкритий конкурс на цю посаду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.