Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Попович

facebook.com

Середа, 26 липня 2023, 10:22

Експрокурор став новим керівником ТУ БЕБ Львівщини

Микола Попович

Миколу Поповича призначили т.в.о. керівника ТУ Бюро економічної безпеки у Львівській області.

Про це повідомляє Телеграм-канал Бюро економічної безпеки України.

З 24 липня на посаду тимчасово виконуючого обов'язки керівника Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області призначили Миколу Поповича.

Зазначимо, Микола Попович має багаторічний досвід роботи в органах прокуратури України на різних посадах, зокрема працював заступником прокурора Миколаївської області, першим заступником начальника управління нагляду за додержанням законів органами Служби безпеки України, Державної митної служби та Державної прикордонної служби України Головного управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України.

У 2015 році він був звільнений з посади заступника прокурора Києва за "відсутність дієвого контролю за діяльністю підпорядкованих прокурорів і неналежну організацію профілактично-виховної роботи з особовим складом".

З того часу Попович працював адвокатом і Попович і Партнери".

Нагадаємо, що Бюро економічної безпеки у Львівській області створили 11 липня 2022 року як структурний підрозділ Бюро економічної безпеки – нового правоохоронного органу, який мав замінити Службу безпеки України у сфері боротьби з економічною злочинністю.

Попереднім керівником територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області був Олександр Ковальчук. 

Додамо, 28 січня 2021 року Верховна Рада прийняла законопроєкт №3087-д про створення Бюро економічної безпеки, що займатиметься кримінальними порушеннями у сфері економіки і замінить податкову міліцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.