Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Штепа

poltava.to

Середа, 26 липня 2023, 13:35

Депутати Львівської облради вимагають звільнити керівника Держекоінспекції Львівщини

Олександр Штепа

Львівська облрада звернулася до уряду з вимогою звільнити уродженця РФ Олександра Штепу з посади керівника Держекоінспекції Львівщини.

Вчора, 25 липня, на сесії Львівської обласної ради депутати підтримали звернення до Кабінету Міністрів України й Держекоінспекції України з вимогою скасувати призначення на посаду начальника Державної екологічної інспекції у Львівській області, уродженця РФ Олександра Штепи.

"За" проголосували 44 депутати.

"Ми, депутати Львівської обласної ради, глибоко стурбовані та засуджуємо призначення на керівні посади посадових осіб з сумнівною репутацією та без проведення публічного конкурсу.

Мовиться про призначення на посаду начальника Державної екологічної інспекції у Львівській області, уродженця РФ, людини, яка працювала в органах ДАІ, Штепи Олександра Івановича" – йдеться у тексті звернення.

Депутати вимагають від т.в.о. голови Державної екологічної інспекції України Ігоря Зубовича відкликати свій наказ від 3 липня цього року про призначення Штепи та провести публічний конкурс на цю посаду.

Зазначимо, Олександр Штепа народився у місті Воркута РФ, впродовж 1995-2014 років він працював в органах внутрішніх справ на керівних посадах, зокрема з 2010 року очолював управління ДАІ ГУ МВС України в Полтавській області.

У 2017-2018 роках Штепа був начальником служби безпеки КП "Полтававодоканал", а з 2019 до 2023 року перебував на посаді помічника ректора з контролю за виконавською дисципліною в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка.

Додамо, з березня й до початку липня цього року обов'язки керівника Держекоінспекції Львівщини виконував Роман Конопада, який до цього працював на посаді першого заступника підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.