Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прес-реліз,   Четвер, 27 липня 2023, 14:10

Все про зубний біль

При гострих захворюваннях або станах, які ставлять під загрозу життя пацієнта в неочікуваний момент, необхідна екстрена стоматологічна допомога.

Потреба в такому лікуванні настає абсолютно несподівано, але вимагає екстрених заходів, особливо якщо мова йде про ліквідацію зубного болю.

Причини виникнення зубного болю

Стоматологія Oxford Medical пропонує до вашої уваги широкий спектр послуг, використовуючи тільки сучасне обладнання та якісні препарати. Стоматологічна клініка приймає пацієнтів з такими станами:

  1. Абсцес – наповнення гноєм порожнини у м’яких тканинах, що виділяється невеличкою капсулою. Виникає він внаслідок потрапляння в рану патогенних мікробів. 

  2. Перелом або вивих зуба характеризується травматичним пошкодженням зубної одиниці, який відбувається внаслідок механічного впливу (пережовування, падіння).

  3. Прорізання зубів мудрості – більшість пацієнтів скаржаться на те, що процес супроводжується сильним болем в яснах та іншими неприємними відчуттями. Зазвичай при такій патології відчувається запалення, стає важко жувати, набрякають ясна. Такі симптоми потребують негайного втручання фахівця.

  4. Гострий зубний біль може виникнути через карієс, пульпіт, періодонтит або періостит. Руйнування зуба починається непомітно, тому бажано кожного року відвідувати стоматолога для запобігання небажаного дискомфорту.

  5. Гнійник – тканина ротової порожнини червоніє і відчувається біль при торканні Найчастіше виникає через стафілококову інфекцію, внаслідок якої на шкірі виникає опухла ділянка.

  6. Інші стани, які потребують екстреної медичної допомоги.

Під час прийому спеціаліст огляне вас і з’ясує, що спричиняє зубний біль, і надасть екстрену стоматологічну допомогу. 

Стоматологічна допомога для дітей і дорослих 

Якщо у вас болить зуб, регулярне застосування холодного компресу і полоскання солоною водою можуть покращити ваш стан, усуваючи незначне подразнення, але ротову порожнину терміново треба показати лікарю, оскільки зняття болю не розв'яже проблему, а тільки замаскує симптоми на деякий час. Стоматологія від Oxford Medical – це ідеальний вибір для тих, хто прагне мати привабливі та здорові зуби, адже в сучасному світі гарна посмішка є символом не тільки краси, але й успіху.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.