Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад на Львівщині

Вівторок, 1 серпня 2023, 13:52

На Золочівщині затримали медика, який підробляв довідки для військовозобов'язаних

медичний заклад на Львівщині

Завідувач відділення однієї з лікарень незаконно видавав довідки та лікарняні військовозобов’язаним.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці викрили 76-річного завідувача відділення однієї з лікарень у Золочівському районі, який незаконно видавав військовозобов’язаним довідки та лікарняні.

"Лікар неодноразово підробляв та видавав неправдиві документи стосовно перебування військовозобов’язаних на стаціонарному лікуванні у медзакладі, а також вносив до автоматизованої системи неправдиву інформацію про їхню тимчасову непрацездатність" – наголосили у поліції.

Слідчі повідомили медику про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) ККУ, а також ч. 1 та ч. 3 ст. 362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) ККУ.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.