Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 8 серпня 2023, 14:41

У Львові розроблять програму з оцифрування та збереження музейної спадщини

Львів

Андрій Садовий створив робочу групу з оцифрування та збереження музейної спадщини у Львівській МТГ.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №278 від 31 липня 2023 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу з напрацювання Програми оцифрування та збереження музейної спадщини у Львівській МТГ.

"З метою напрацювання Програми оцифрування та збереження музейної спадщини у Львівській міській територіальній громаді утворити робочу групу з напрацювання Програми оцифрування та збереження музейної спадщини у Львівській МТГ" – йдеться у документі.  

Керівницею робочої групи Садовий призначив заступницю міського голови з гуманітарних питань Ірину Кулинич.

До складу цієї робочої групи увійшли: позаштатний радник міського голови з питань збереження культурної спадщини Лілія Онищенко-Швець, в.о. директора КУ "Фонд культури Львова" Марта Іванишин, ректор Львівської національної академії мистецтв Василь Косів, директор КЗ ЛОР "Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка" Богдан Тихолоз.

Робоча група має розглянути пропозиції та напрацювати Програму оцифрування та збереження музейної спадщини у Львівській МТГ, а про результати роботи повідомити міського голову Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.