Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміттєвоз

Вівторок, 15 серпня 2023, 14:48

Львів планує передати Херсону сміттєвоз та контейнери для сміття

сміттєвоз

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про передачу Херсону сміттєвоза та контейнерів для сміття вартістю 2,6 мільйона гривень.

Про це йдеться у проєкті ухвали, яку опублікували на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 4 серпня 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, згідно з якою планують безоплатно передати у власність КП "Парки Херсона" сміттєвоз та пластикові контейнери для сміття.

Згідно з документом, йдеться про передачу комунальному підприємству Херсона одного сміттєвоза та 100 пластикових контейнерів для ТПВ об’ємом 1100 літрів з плоскою кришкою, які наразі перебувають у власності ЛКП "Львівспецкомунтранс", для ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС.

Для того, щоб передати це майно у власність громади Херсона, депутати мають списати його з балансу "Львівспецкомунтрансу".

Початкова вартість сміттєвоза та контейнерів, які планують передати Херсону, становить 2 648 333,33 грн.

Нагадаємо, вночі 6 червня російські окупанти підірвали Каховську ГЕС. Через підрив машинної зали зсередини ГЕС повністю зруйновано, а Херсон на навколишні села затопило. 

Раніше з обласного бюджету Львівщини спрямували 10 млн грн  для відновлення пошкоджених будинків у трьох селах Херсонщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.