Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

dpsu.gov.ua

Вівторок, 8 серпня 2023, 15:53

У Грушеві виявили два авто Volkswagen Tiguan, які перевозили під виглядом гуманітарної допомоги

контрабанда

Водій вантажівки намагався ввезти в Україну два авто Volkswagen Tiguan під виглядом гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 8 серпня, у пункті пропуску "Грушів" прикордонники затримали водія вантажівки Mercedes-Benz, 30-річного мешканця Київщини, який намагався незаконно перевезти через кордон два дегкових авто під виглядом гуманітарної допомоги.

"Для проходження контролю уродженець Київської області обрав смугу руху "червоний коридор" та встановленим порядком задекларував два автомобілі Volkswagen Tiguan 2018 та 2019 років випуску.

Відповідно до документів, наданих на перевірку, встановлено, що автівки переміщувалися як гуманітарна допомога для одного із благодійних фондів. За інформацією оперативних співробітників Львівського загону було ініційовано проведення додаткової перевірки. В ході перевірки прикордонники, спільно з працівниками митниці, встановили, що отримувач не очікує таку "гуманітарну допомогу" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Автомобілі, вартістю 481 тис. грн, вилучили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.