Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сауна

golosprykarpattia.in.ua

П'ятниця, 11 серпня 2023, 10:38

Партнери зі Сан-Франциско подарували сауну для переселенців з Старого Самбора

сауна

Для молоді та внутрішніх переселенців Старосамбірської ОТГ подарували сауну, яку розмістили на стадіоні у Старому Самборі.

Про це повідомляє "Голос Прикарпаття".

Наприкінці липня для молоді та внутрішніх переселенців Старосамбірської громади американський письменник Мікель Оланд із Сан-Франциско подарував одну з чотирьох саун, яку він привіз в Україну.

Розмістили сауну на стадіоні у Старому Самборі. 

"Мій проєкт називається "Сауна проти війни" – це багатонаціональна ініціатива, яку спонсорує Міжнародна асоціація саун. Довгострокова місія полягає в тому, щоб надати пересувні сауни та допоміжні послуги людям, які постраждали від природних і техногенних катастроф. Зараз ми зосереджені на Україні. Бо народ цієї мужньої держави захоплює і заслуговує підтримки. Те, що ми робимо – це дуже дрібниця. У співпраці з партнерами з Естонії возимо також саунні комплекси на фронт, а є проєкт і для цивільного населення.

Я все життя пропагую здорове життя. Тож хай цей презент вам хоч трошки дасть розуміння, що у цій війні ви не одні, а молоді зніме напруження" – завявив Мікель Оланд.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.