Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Великий Любінь

svoboda-news.com

Субота, 12 серпня 2023, 09:38

АМКУ підозрює дві компанії у змові на аукціоні з продажу свинарника у Великому Любіні

Великий Любінь

За результатами розслідування, АМКУ може накласти штраф на порушників у розмірі до 10% вiд обороту за останнiй фiнансовий рiк.

Антимонопольний комітет України (АМКУ) розслідує можливе порушення законодавства про захист економічної конкуренції двома компаніями, які брали участь в аукціоні з продажу свинарника у Львівській області.

Про це повідомило Західне міжобласне територіальне відділення АМКУ.

За даними АМКУ, справа стосується ТОВ «Глобал Сінабум» та ТОВ «Стоктон Трейд», які подали заявки на участь в аукціоні з продажу «групи інвентарних об’єктів у складі будівлі свинарника» в смт Великий Любінь.

Аукціон було оголошено Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях і відбувся у березні 2023 року.

При попередньому дослідженні обставин аукціону, Західне МТВ виявило факти, що можуть свідчити про узгоджену поведінку учасників зазначеного аукціону. Зокрема, АМКУ звертає увагу на те, що обидва суб'єкти господарювання мають спорядження для виробництва кави та чаю, що не має взаємозв'язку з предметом аукціону. Крім того, обидва суб'єкти господарювання були зареєстровані за однаковою адресою та мали одного керуючого партнера.

За результатами розслідування, АМКУ може накласти штраф на порушників у розмірі до 10% від обороту за останній фінансовий рік. Також АМКУ може скасувати результати аукціону та вимагати повернення коштів до державного бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.