Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Неділя, 13 серпня 2023, 09:04

Львів вшановує пам’ять загиблого героя Тараса Кришталя

Тарас Кришталь загинув 10 серпня під час бойових дій на Донбасі

Сьогодні, 13 серпня, Львівська громада попрощається з військовослужбовцем Тарасом Кришталем, який загинув 10 серпня під час бойових дій на Донбасі.

ПРо це повідомила Львівська міськрада. 

Тарас Кришталь був учасником 3-ї бригади оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана Східного оперативно-територіального обʼєднання Національної гвардії України. Він добровільно повернувся з-за кордону та став на захист Батьківщини у складі цієї бригади, яка воює проти російських окупантів.

Чин похорону розпочнеться о 13.00 у церкві св. Миколая у с.Підбірці (вул.Митрополита Г. Яхимовича, 68). Поховають захисника на місцевому кладовищі. До церкви та кладовища будуть організовані автобуси для тих, хто хоче вшанувати пам’ять героя.

Тарас Кришталь народився 21 вересня 1978 року у с. Підбірці Львівської області. Закінчив Підбірцівський ліцей Львівської міської ради та Львівський торговельно-економічний університет. У мирний час працював у сфері торгівлі та будівництва. У Тараса Кришталя залишились дружина, двоє донечок, брат та сестра.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.