Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Татомир

Фб Татомира

Понеділок, 14 серпня 2023, 11:55

Юрій Татомир покинув посаду начальника ГУ ДМС у Львівській області

Юрій Татомир

Юрій Татомир очолював ГУ Державної міграційної служби у Львівській області з квітня 2022 року.

Про це повідомляє Юрій Татомир на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 14 серпня, ГУ Державної міграційної служби у Львівській області Юрій Татомир заявив про свою відставку з посади за рішенням голови ДМС України.

"Мені випала можливість очолити Головне управління Державної міграційної служби у Львівській області в непростий час – час жорстокої війни, війни без правил. Згідно з рішенням голови ДМС України я залишаю посаду начальника Головного управління ДМС у Львівській області" – написав Татомир.

Татомир підсумував свою роботу на посаді, зазначивши, що було зроблено чимало у сфері надання допомоги особам, що постраждали внаслідок військової агресії, створення доступності та безбар’єрності для людей з обмеженими можливостями, співпраці з органами місцевого самоврядування та неурядовими організаціями, покращення матеріально-технічного забезпечення та фінансування обласного підрозділу ДМС.

Також Татомир подякував своєму колективу за сумлінну працю, довіру та підтримку, а також за активну громадянську позицію та волонтерську діяльність.

Нагадаємо, з квітня 2022 року до серпня 2023 року Юрій Татомир очолював Головне управління Державної міграційної служби у Львівській області. Перед тим працював на посаді заступника прокурора Львівської області. Крім цього, Татомир здійснював діяльність як керівник регіональної групи національного превентивного механізму Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, а також займався адвокатською практикою.

Юрій Татомир був також членом громадської організації "Розвиток громади".

Додамо, у травні цього року Варіанти поспілкувались з Юрієм Татомиром про роботу міграційної служби на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.