Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ростислав Ковалишин

Фб Адамика

Середа, 16 серпня 2023, 17:20

Гравець юніорської збірної України з регбі втратив житло через ракетний обстріл Львова

Ростислав Ковалишин

Федерації регбі Львівщини просить допомогти Ростиславу Ковалишину, який втратив житло через ракетний обстріл Львова.

Про це повідомив голова фракції Європейська Солідарність у Львівській міській раді, президент Федерації регбі Львівщини Петро Адамик на своїй сторінці у Фейсбуці.

Внаслідок вчорашнього ракетного обстрілу Львова квартира гравця "Сокола" та юніорської збірної України з регбі Ростислава Ковалишина була повністю зруйнована, а все майно – знищено.

"Під час удару ракети Ростик з батьками ховався в коридорі квартири. Вони дивом залишились живі. І дякувати Богу не постраждали фізично. Навіть після всього цього Ростик прийшов вчора на тренування, хоча всі його речі для тренувань згоріли також. Хлопці дали йому свій одяг, щоб він зміг тренуватися. Ростик не просить допомоги, але всі ми розуміємо, що у цей важкий час йому потрібне допомога друзів. Я прошу всіх підтримати його. Прошу нашу регбійну спільноту та всіх небайдужих про розголос" – написав Адамик.

Посилання на банку – тут, номер карти: 5375 4141 0987 9964.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.