Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт доріг на Львівщині

Понеділок, 21 серпня 2023, 11:45

На Львівщині виділили понад 200 мільйонів на ремонт дороги місцевого значення

ремонт доріг на Львівщині

Львівська ОВА замовила капітальний ремонт дороги місцевого значення Турка – Лопушанка за 215,8 мільйона гривень.

Департамент дорожнього господарства Львівської ОВА провів тендер у системі ProZorro на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Турка – Лопушанка Львівської області, яке підрядник повинен здійснити до 31 грудня 2025 року.

Аукціон стартував 3 серпня, участь у ньому взяло лише одне підприємство – ТзОВ "Шляховик-Т" з пропозицією відремонтувати дорогу за 215 888 778 грн. Зазначимо, очікувана вартість закупівлі становила 231 015 564 грн.

Згідно з закупівлею, йдеться про ремонт ділянки км 4+100 – км 11+000, що знаходиться на території колишньгоо Турківського району. Підрядник повинен здійснити капітальний ремонт автомобільної дороги, що включає в себе заміну покриття дороги, ремонт мостів та інші роботи.

За даними аналітичної системи YouControlзасновниками компанії-підрядника є Микола Карпець та Олег Вітковський. ТОВ "Шляховик-Т" засновано у 2019 році. Основним видом діяльності компанії зазначено будівництвом доріг та автострад. 

Нагадаємо, у липні Львівська ОВА провела закупівлю на ремонт моста через річку Західний Буг вартістю у 357 мільйонів гривень.

Також на Львівщині на утримання та ремонт доріг до 2025 року передбачили майже 3 мільярди гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.