Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

Вівторок, 22 серпня 2023, 13:01

У Львові зведуть новий житловий комплекс з 220 паркомісцями

будівництво у Львові

Виконком дозволив збудувати на вул. Квітовій 9-поверховий житловий комплекс з підземним паркінгом.

Сьогодні, 22 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Флаверс Хілл" житлового комплексу, багатоквартирних житлових будинків з вбудованими комерційними приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Квітовій, 10 у Львові.

Новий житловий комплекс збудують на земельній ділянці площею 1,0917 га, що передбачена для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, новобудова складатиметься із чотирьох частин, висотою у 30 метрів (9-поверхова частина будинку), 27 метрів (8-поверхова частина будинку), 22,70 метра (7-поверхова частина будинку) та 13 метрів (4-поверхова частина будинку). Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 33 %.

У будинку передбачено підземний паркінг на 220 місць.

Функціональне призначення земельної ділянки, на якій зведуть багатоповерхівку, – зона Ж-5 – зона змішаної малоповерхової та багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Флаверс Хілл" зареєстроване з 2021 року у Львові на місці будівництва, займається організацією будівництва будівель. Власником фірми є мешканка міста Кам'янка-Бузька Львівської області Уляна Мельник. Також вона раніше була бенефіціаркою львівської будфірми "Авалон Маркет".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.