Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

Понеділок, 4 березня 2013, 14:24

Костюк вважає дороги Львівщини найкращими в Україні

Екс-голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк назвав стан доріг у Львівській області найкращим в Україні. 

Про це він заявив сьогодні, 4 березня, на брифінгу після представлення нового голови Львівської ОДА Віктора Шемчука, інформує кореспондент Варіантів.

На брифінгу журналісти запитали Костюка, чи правда, що його діяльність на посаді голови Львівської ОДА нещодавно критикували в уряді. 

"Взагалі то мою діяльність не критикували. Я задоволений, тому, що, по-перше, на Львівщині зібрані майже 1,5 млн. грн. на будівництво будинків сімейного типу. У нас абсолютно немає заборгованості із заробітної плати. У нас сьогодні найкращий в Україні стан доріг. У нас за минулий рік збудовані 6 навчальних закладів, у минулому році ми здали дві лікарні...Звичайно, є дуже багато справ, які ще треба зробити", - відповів Костюк.

Він додав, що останні три роки завдяки Кабміну і президенту "на Львівщині зроблено набагато більше, ніж за весь попередній період".

Нагадаємо, раніше Михайло Костюк говорив про катастрофічний стан доріг на Львівщині, а деякі з автошляхів Львівщини потрапили до переліку першочергових, які ремонтуватиме Укравтодор. 

Додамо, що сьогодні віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко представив нового голову Львівської ОДА – Віктора Шемчука.

Раніше президент своїм указом звільнив з цієї посади Михайла Костюка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.