Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Четвер, 24 серпня 2023, 12:34

У Львові вирішили відновити фонтан на Хуторівці

Львів

Депутати погодились прийняти у власність Львова фонтан з пам’ятником на вул. Хуторівці, 24 та забезпечити його відновлення й обслуговування.

Вчора, 23 серпня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли у власність Львівської МТГ фонтана з пам’ятником на вул. Хуторівці, 24.

"За" проголосували 42 депутати.

"Прийняти безоплатно у власність Львівської міської територіальної громади фонтан з пам’ятником на вул. Хуторівці, 24. Передати фонтан з пам’ятником на вул. Хуторівці, 24 Сихівській районній адміністрації на баланс" – йдеться у проєкті ухвали.

Також депутати доручили Сихівській районній адміністрації провести оцінку фонтану для відображення у бухгалтерському обліку, а після прийняття його на баланс, забезпечити відновлення та обслуговування.

Як пояснила директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич, на цьому міці знаходиться пам'ятник жінці з птахом. Колись тут був фонтан, однак наразі він не працює та знаходиться у занедбаному стані. Крім цього, до сьогодні фонтан був безгосподарним.

Нагадаємо, у листопаді 2022 року "Львівводоканал" відкрив центр води на вул. Хуторівка, 24.

Додамо, з липня у Стрийському парку запрацював фонтан "Іван-Телесик", який відреставрували за 200 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.