Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наслідки ракетного удару у Львові

lv.dsns.gov.ua

П'ятниця, 25 серпня 2023, 14:34

У Львові щомісячно виплачуватимуть майже 300 тисяч мешканцям зруйнованого будинку на Каховській

наслідки ракетного удару у Львові

Мешканці будинку на вул. Каховська, 29, квартири яких зруйнували ракети, отримують від міста матеріальну допомогу на тимчасове проживання.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні, 25 серпня, всі мешканці будинку на вул. Каховська, 29, квартири яких зазнали руйнувань від ракетного обстрілу 15 серпня, отримуватимуть від міста компенсацію на оренду житла.

Як пояснили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, відселення потребували мешканці 20 квартир, усі вони подали заяви на компенсацію.

Відтак із бюджету міста на ці потреби щомісячно виплачуватимуть 276 тис. грн.

"Від обстрілу 15 серпня найбільше постраждали два під’їзди будинку на вул. Каховська, 29 – це 20 квартир. Усі мешканці вже подали заяви на компенсацію на оренду житла. Відтак, відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради, їм буде виплачуватися ця компенсація. Загальна сума з бюджету – 276 тис. грн щомісячно. Це 12 квартир, які отримуватимуть компенсацію у розмірі 15 тис. грн, і 8 квартир, які отримуватимуть по 12 тис. грн" – пояснив начальник управління житлового господарства Львівської міськради Владислав Іванов

Нагадаємо, також компенсацію на оренду житла з бюджету Львова отримують 46 мешканців будинків на вул. Стрийська, 62, 64, 66, 68, що постраждали від ракетного удару 6 липня. Загальна сума виплат тут становить 537 тис. грн в місяць.

Додамо, 15 серпня російські окупанти випустили по території Львівщини ракети, які влучили в житлові будинки у Львові та області. Внаслідок цієї атаки постраждали 19 людей, а у Львові пошкодило 48 житлових будинків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.