Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 31 серпня 2023, 13:51

У Львові передбачили два мільйони для ГО спортивного спрямування

Львівська міськрада

Громадські організації спортивного спрямування у Львові цьогоріч отримають 2 мільйони гривень на проведення спортзаходів.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Комісія культури, молоді та спорту Львівської міськради затвердила календарний план на 2023 рік фінансової підтримки громадських організацій спортивного спрямування на проведення спортивних заходів.

"Згідно з цим календарним планом, громадські організації спортивного профілю отримають фінансову підтримку від Львівської міської ради на проведення спортивних заходів. Сьогодні на таку програму фінансування вже подалося близько 50 аплікантів із 37-ми видів спорту. Планується, що фінансову підтримку отримають 95 спортивних заходів. На ці цілі виділено кошти в сумі 2 млн грн і кожна спортивна організація отримає від 11 до 29 тисяч грн фінансової підтримки від міської ради" – пояснила голова комісії, депутатка Лейла Мелесова-Вальчак.

За її словами, попри повномасштабну війну з російським агресором, спорт у Львові розвивається.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.