Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коледж у Червонограді

Фб гірничо-економічного коледжу

П'ятниця, 1 вересня 2023, 11:59

Колектив коледжу у Червонограді виступив проти призначення нового в.о. директора

коледж у Червонограді

Львівська ОВА з вересня замінила виконуючого обов'язки директора Червоноградського гірничо-економічного коледжу.

Про це заступниця голови Червоноградської районної ради Наталія Кохан на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні колектив Червоноградського фахового гірничо-економічного коледжу виступив з протестом проти заміни виконуючого обов'язки директора цього закладу.

Зокрема, вчора, 31 серпня, директор департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олег Паска підписав наказ, згідно з яким з 1 вересня цього року замінив в.о. директора Червоноградського фахового гірничо-економічного коледжу, заступника директора з навчальної роботи Сергія Романчука на Наталію Романів, яка керуватиме коледжем на час проведення та оголошення конкурсу на вакантну посаду директора цього закладу.

"З протесту почався навчальний рік в Червоноградському гірничо-економічному коледжі. Причиною протесту було призначення нового в.о директора департаментом освіти і науки ОДА. В.о. змінювати на в.о. 1 вересня?" – написала Наталія Кохан.

Зазначимо, директор коледжу Любомир Сольвар помер 1 липня цього року, тому в.о. директора призначили його заступника з навчальної роботи Сергія Романчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.