Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Кузик

lvivrada.gov.ua

П'ятниця, 1 вересня 2023, 14:50

У Львові провели семінар щодо первинної медичної допомоги

Євген Кузик

ВООЗ спільно з управлінням охорони здоров'я міськради провели семінар щодо первинної медичної допомоги.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У Львові ВООЗ спільно з управлінням охорони здоров'я Львівської міської ради провели семінар "Індикатори первинної медичної допомоги в практиці управлінця у сфері охорони здоров’я".

Учасниками семінару стали як управлінці у сфері охорони здоров’я міста, керівники закладів охорони здоров'я, депутати Львівської міської ради, так і представники НСЗУ, представники центру здоров’я та медичної статистики, представники МІСів, ДП, "Електронне здоров’я", представники Інституту міста.

"Метою заходу є зміцнення системи моніторингу й оцінювання первинної медичної допомоги та обговорення проблем щодо використання системи індикаторів первинної медичної допомоги для ухвалення рішень. Все це, маємо надію, зможе покращити якість та доступність медичної допомоги. Краща якість даних = точніші індикатори; точні індикатори = кращі й простіші у впровадженні політичних рішень на місцевому рівні. Дякуємо за чудові дискусії та маю надію ці дискусії нам нададуть нові дієві зміни до нашої стратегії розвитку медицини міста Львова" – пояснив депутат фракції Європейська Солідарність, секретар комісії охорони здоров'я та соціального захисту Євген Кузик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.