Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

газопостачання

Вівторок, 5 вересня 2023, 11:38

На території Судововишнянської ОТГ тривають розвідувальні роботи з пошуку газу

газопостачання

На частині Берестянського родовища, що на території Судововишнянської  ОТГ, проводять сейсморозвідувальні роботи для пошуку газу.

Про це повідомила пресслужба Судововишнянської міської ради.

На території Судововишнянської громади Яворівського району стартували  цілодобові сейсморозвідувальні роботи для пошуку газу.

Роботи виконує київська компанія ТзОВ "Ентерпрайз ЛДТ". 

"В рамках виконання державної програми та на підставі укладених із надрокористувачем  – АТ "Укргазвидобування" договорів про надання послуг з проведення сейсморозвідувальних досліджень, рішення Судововишнянської міської ради від 19 жовтня 2022 року № 231-30/2022 "Про погодження ТзОВ "Ентерпрайз ЛТД" на проведення польових сейсморозвідувальних робіт на території Судововишнянської міської ради", ТОВ "Ентерпрайз ЛТД" проводить сейсморозвідувальні дослідження за технологією 3D на Косівсько-Угерському полігоні, включно з ліцензійною ділянкою Берестянська (третя частина ділянки).

Проведення сейсморозвідки здійснюється за принципом збудження і реєстрації сейсмічних хвиль різних типів і є цілком безпечними для місцевого населення та навколишнього природнього середовища. Для реєстрації спостережень на досліджуваній ділянці проводиться розбивка пікетів для подальшої розмотки ліній кабелів із спеціальними датчиками спостереження та супутнім обладнанням" – йдеться у повідомленні.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Ентерпрайз ЛДТ" зареєстроване у Києві з 2011 року, займається розвідувальним бурінням. Власником компанії є киянин Олег Буряк.

Зазначимо, у серпні 2022 року стало відомо, що "Укргазвидобування" планує спорудити чотири свердловини для видобутку газу на території Самбірського, Яворівського та Дрогобицького районів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.