Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прес-реліз,   Вівторок, 5 вересня 2023, 13:30

Оксандролон – ідеально підходить для спорту

Оксандролон, також відомий як Анавар, є одним з анаболічних стероїдів, який використовується для різних медичних і спортивних цілей.

Придбати дозволені препарати з діючою речовиною оксандролон https://steroidshopua.com/uk/substance/19/ та інші схожі препарати можна в магазині СтероїдШоп https://steroidshopua.com/uk, де представлена продукція тільки найвищої якості від відомих виробників.     

Свою популярність серед бодібілдерів оксандролон отримав завдяки майже повній відсутності побічних явищ. 

Характеристика препарату

Вперше оксандролон був розроблений у США у 1964 р. та продавався під назвою «Анавар». Препарат розробила фармацевтична компанія «Серл». Цей анаболічний стероїд вважається достатньо м’яким за впливом на організм анаболіком, і відрізняється досить слабко вираженими андрогенними властивостями. Своєю популярністю серед бодібілдерів та пауерліфтерів оксандролон завдячує відсутності неприємних наслідків, а також можливістю використовувати препарат жінками та навіть дітьми у лікувальних призначеннях.

Як приймати оксандролон

Найчастіше спортсмени приймають оксандролон у комбінації з іншими препаратами, адже саме таким чином він дає найкращий результат. У поєднанні оксандролону та іншого анаболічного стероїду халотестину набрана м’язова маса матиме виразний рельєф. Комбінований курс оксандролону та адреностимулятора кленбутеролу посилює анаболічний ефект першого.

Взаємодія засобу з тестостероном та іншими сильними анаболіками викликає посилений приріст м’язових волокон, хоча сам по собі даний стероїд не має таких властивостей. Використання оксандролона в комбінованому режимі зробить атлетів не тільки сильними та витривалими, але й прискорить регенерацію м’язових тканин після інтенсивних тренувань.

Для жінок максимальна доза становить 10-15 мг на день, що дозволить запобігти вірилізації. Для чоловіків в середньому рекомендується доза 10-25 мг на добу протягом 4-8 тижнів. Найчастіше оксандролон використовують спортсмени-новачки, адже професійні спортсмени, як правило, віддають перевагу більш сильним препаратам.

Незважаючи на відносно слабкий рівень дії на організм, курс прийому оксандролону повинен складати тільки фахівець в фармацевтичній галузі. 

Побічні ефекти

У випадку порушення призначеного спеціалістом курсу та збільшення дози, можливі наступні побічні ефекти:

  • розлад системи травлення;

  • нудота та біль у шлунку;

  • збій у роботі печінки;

  • головні болі 

У випадку виникнення вище зазначених симптомів, необхідно терміново припинити прийом стероїда та звернутися до лікаря.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.