Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.3.Ґжицького

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.3.Ґжицького

Субота, 9 вересня 2023, 14:44

Іван Парубчак очолив Львівський ветеринарний університет

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.3.Ґжицького

У Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького змінився ректор.

За наказом Міністра освіти і науки України Оксена Лісового, виконувачем обов’язків ректора призначено доктора наук з державного управління, професора Івана Парубчака.

Про це повідомила пресслужба університету.

Іван Парубчак працює у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.3.Ґжицького з 2015 року. Він є завідувачем кафедри публічного управління та адміністрування, членом постійно діючої докторської спеціалізованої вченої ради з державного управління Національного університету «Львівська політехніка», а також членом редакційних колегій трьох наукових фахових видань з публічного управління та адміністрування.

Професор Іван Парубчак є автором і співавтором понад 120 наукових праць, колективних та одноосібних монографій і навчальних посібників. В 2021 році він був нагороджений Грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом».

У своєму першому зверненні до студентства та викладацького складу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.3.Ґжицького Іван Парубчак заявив, що його головною метою є покращення якості освіти та науки, розвиток молодих кадрів, поглиблення співпраця з іншими університетами та науковими органами, а також популяризація ветеринарної медицини та біотехнологій серед широкого загалу.

Нагадаємо, профком студентів виступив проти призначення Івана Парубчака в.о. ректора ветеринарного університету та закликав провести вибори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.