Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Брюховичі

НАЗК

Неділя, 10 вересня 2023, 09:00

Військома одного з районів Львова підозрюють у корупції через подарунок синові

Брюховичі

Військкому загрожує штраф з конфіскацією майна. 

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) звернулося до поліції з висновком про вчинення правопорушення керівником об'єднаного районного ТЦК міста Львова. 

За даними НАЗК, військком отримав вигоду у вигляді недобудованого будинку для свого сина від жінки, яка має особисті стосунки з призовником, який не брав участі в мобілізації.

За фактом порушення обмежень щодо одержання подарунків військком загрожує штраф з конфіскацією майна.

НАЗК наголошує, що така поведінка є неприпустимою для осіб, які займаються питаннями національної безпеки та оборони.

Раніше львівські медіа повідомляли про те,  що син очільника одного з районних військкоматів Львова Андрія Дубового отримав у подарунок від забудовниці будинок у Брюховичах.

Нагадаємо, у вересні Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки очолив Денис Чаюк. У серпні з цієї посади був звільнений Олександр Тіщенко. Олександр Тіщенко очолював Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки  з перервою з 2017 року.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.