Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Кузик

Прес-реліз,   Понеділок, 11 вересня 2023, 09:06

Депутат Євген Кузик поділилися досвідом з учасниками проекту Акселератор

Євген Кузик

Євген Кузик розповів громадським активістам про медичну стратегію Львова.

У рамках освітньої програми Акселератор з адвокації для активних громадян, яку проводить громадська ініціатива «Офіс Дій», відбулася зустріч учасників програми з депутатами Львівської міської ради. 

Про це повідомила пресслужба фракції Європейська солідарність міськради. 

Метою заходу було обмін досвідом та ідеями щодо розвитку місцевого самоврядування, співпраці з громадою та впровадження соціальних інновацій.

Учасники програми, які представляли різні міста та селища України, мали можливість поспілкуватися з депутатами різних політичних сил, дізнатися про їхню роботу, виклики та досягнення.

Депутат фракції "Європейська Солідарність" Євген Кузик розповів про медичну стратегію Львова, яка передбачає об’єднання лікарень, скринінги захворювань для мешканців та покращення якості медичних послуг. Також були обговорені питання пов’язані з благоустроєм міста, такі як МАФи, реклама на фасадах, велодоріжки та паркінги.

Учасники програми висловили свою подяку депутатам за цікаву та корисну зустріч, а також за можливість побачити зсередини роботу Львівської міської ради.

Вони також поділилися своїми власними проектами та ініціативами, якими вони займаються у своїх громадах. Депутати заохотили учасників продовжувати свою активну громадянську позицію та надихати інших на позитивні зміни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.