Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

Середа, 13 вересня 2023, 12:29

Львівська ОВА не хоче оприлюднювати кількість своїх заброньованих працівників

Львівська ОВА

Львівська ОВА відмовилась оприлюднити інформацію про кількість своїх військовозобов'язаних працівників, яких звільнили від мобілізації.

Про це повідомляє Львівська ОВА у відповідь на запит Варіантів.

Львівська ОВА відмовилась надати інформацію про кількість військовозобов'язаних працівників, заброньованих за державною адміністрацією та її структурними підрозділами.

Йдеться про осіб, яких звільнили від мобілізації через те, що їхній фах яких є критично важливий для роботи ОВА.

У адміністрації наголосили, що ця інформація є виключно для службового користування й не надається для оприлюднення.

"Відповідно до розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 07.06.2019 № 591/0/5-19 "Про затвердження переліку відомостей, що становлять службову інформацію і яким надається гриф "Для службового користування" відомості про кількість військовозобов’язаних, заброньованих за обласною державною адміністрацією та її структурними підрозділами, належать до переліку відомостей, що становлять службову інформацію і яким надається гриф "Для службового користування" – йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, що через введення воєнного стану чоловікам віком від 18 до 60 років заборонено виїжджати з України.

Також Львівський ТЦК закликає чоловіків самостійно прибувати до територіальних центрів комплектування для оновлення своїх даних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.