Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт вул. Старознесенської

lvivrada.gov.ua

Понеділок, 18 вересня 2023, 12:40

У Львові до кінця року завершать ремонт вулиці Старознесенської

ремонт вул. Старознесенської

Цьогоріч у місті планують завершити роботи на вул. Старознесенській.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.  

Цього року у місті відновили ремонт на вул. Старознесенській у Личаківському районі Львова.

Як пояснив депутат фракції Європейська Солідарність Остап Доскіч, який ще з 2016 року опікується капітальним ремонтом, заміною аварійної водяної мережі, каналізуванням цієї вулиці, роботи є дороговартісними, тому процес ремонту затягнувся на роки, а від початку повномасштабного вторгнення і зовсім зупинився.

"Моя команда та уся громада в очікуванні повного завершення ремонту вулиці Старознесенської. Багаторічні клопотання нарешті дали свій результат. Цьогоріч Львівською міськрадою було дофінансовано роботи з капітального ремонту вул. Старознесенської (від вул. Польової до вул. Богданівської). Минулого тижня мої помічники відвідали "Старе Знесіння", щоб особисто побачити хід робіт. Зі слів представників підрядника – будівельними матеріалами бригада забезпечена повністю, а тому роботи йдуть планово без затримок" – додав Остап Доскіч. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.