Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Собор Святого Юра

Понеділок, 18 вересня 2023, 14:27

У Львові на коригування ПКД з реставрації Собору Святого Юра виділили понад 300 тисяч гривень

Собор Святого Юра

Львівська ОВА замовила за 327 тисяч гривень коригування ПКД з реставрації Собору Святого Юра у Львові у підприємниці зі Львова.

Управління капітального будівництва Львівської ОВА провело тендер у системі ProZorro на коригування проєктно-кошторисної документації з реставрації об'єктів, що знаходяться на території Собору Святого Юра у Львові, яку підрядник повинен здійснити впродовж 18 вересня – 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 18 вересня, участь у ньому взяла лише підприємниця Наталія Семченко, яка погодилась відкоригувати проєктно-кошторисну документацію за встановлену Львівською ОВА ціну у 327 804 грн.

Згідно з закупівлею, Наталія Семченко повинна провести коригування проєктно-кошторисної документації – "Проєкт реставрації та реабілітації (ревалоризації) об'єктів комплексу Пам'ятки архітектури Національного значення XVIII ст. ох. №376 Архикатедрального Собору Св.Юра в м. Львові (впорядкування території горішнього і долішнього подвір'їв, реставрація дзвіниці, брам та огорож, завершення реставрації Митрополичих палат, влаштування об'їзду північного і західного корпусів капітули)".

Закупівля охоплює здійснення топогеодезичної зйомки території, проведення комплексних наукових досліджень та проєктні роботи.

За даними аналітичної системи YouControl, Наталія Семченко зареєстрована як фізична особа-підприємець у Львові з 2006 року, займається діяльністю у сфері архітектури.

Нагадаємо, у вересні цього року АМКУ виявив змову між двома фірмами, які брали участь у тендері 2021 року на реставрацію та пристосування будівель комплексу Собору Святого Юра у Львові.

Крім цього, у червні цього року поліція встановила, що директор підприємства-підрядника підробив документи та привласнив понад 2 млн грн, виділених на реконструкцію території навколо Собору Святого Юра.

Додамо, депутати Львівської міськради затвердили програму відновлення Святоюрського комплексу у травні 2017 року, а у лютому того ж року уряд виділив 20 млн грн на реставрацію споруд собору.

Також у 2020 році Львівська ОДА звернулася до уряду з проханням виділити ще 12 млн грн на реставрацію собору Святого Юра.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.