Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лейла Мелесова-Вальчак

lvivrada.gov.ua

Вівторок, 19 вересня 2023, 15:39

У Львові зустріли учасників збірної України з Invictus Games 2023

Лейла Мелесова-Вальчак

Вчора у місті зустріли 25 учасників збірної України з Invictus Games 2023, які завоювали в Німеччині 34 медалі.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.  

Вчора, 18 вересня, у Львівській міськраді відбулася урочиста зустріч Національної збірної команди України з міжнародних змагань Invictus Games 2023, що відбулися у Дюссельдорфі.

Зустріли 25 українських ветеранів-героїв, військовослужбовців та волонтерів, які пройшли національний відбір та завоювали в Німеччині рекордні 34 медалі: 12 золотих, 14 срібних та 8 бронзових медалей, продемонструвавши кращі показники у шести видах спорту.

"Рекордна кількість нагород за всю історію виступів на цих міжнародних змаганнях – 12 золотих, 14 срібних та 8 бронзових медалей. Ми нація незламних і войовничих людей" – написала в одній з соціальних мереж депутатка фракції Європейська Солідарність Лейла Мелесова-Вальчак.

Додамо, здобули медалі (як особисто, так і в командних змаганнях): Олександр Маковей, Микола Заріцький, Володимир Товкис, Назар Вознюк, Юлія Шевчук, Павло Лучків, Володимир Гера, Максим Дмитраш, Максим Зубов, Іван Молдун, Олег Должок, Олександр Пономарьов, Євгеній Кірейонок, Ігор Дерман, Юлія Паєвська, Віталій Бородавка, Дмитро Полов’ян, Олександр Будько, Ярина Аліманова, Вадим Мазніченко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.