Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Вівторок, 19 вересня 2023, 11:39

У Львові через російську атаку змінили курсування п'яти маршруток

львівські маршрутки

П'ять міських автобусів оминають перекриту ділянку вул. Городоцької по вулицях Збиральній та Авіаційній.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на 11:00 год вул. Городоцька у Львові перекрита на ділянці від вул. Збиральної і до кільця. У зв’язку з цим маршрутки №14, №21, №52, №84 та №92 продовжують курсувати зі змінами.

Зокрема, автобуси №14, №21, №84 оминають закриту ділянку по вул. Збиральній в обидвох напрямах. Натомість автобуси №52 та №92 у напрямі зі Львова їдуть по вул. Збиральній, а до Львова – по вул. Авіаційній.

"У зв’язку з вимушеним об’їздом, на цих п’ятьох маршрутах є затримки руху. Просимо пасажирів поставитися до цього з розумінням. Як тільки вул. Городоцьку відкриють для проїзду, автобуси відновлять рух за звичними маршрутами" – зазначив керівник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Нагадаємо, сьогодні вночі російські окупанти випустили по території Львівщини безпілотники Shahed, 3 з яких влучили у промислові склади у Львові, де знаходилась гуманітарна допомога від Римсько-католицької церкви.

Внаслідок цієї атаки постраждав 26-річний чоловік, якого з переломом ноги госпіталізували до лікарні, а також загинув працівник складу. До гасіння пожежі залучили 125 рятувальників та понад 30 одиниць спецтехніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.