Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Четвер, 21 вересня 2023, 09:00

Російські ракети влучили у промислові об'єкти в Дрогобичі

повітряна тривога

Сьогодні російські окупанти випустили по території Львівщини ракети, які влучили у промислові об'єкти в Дрогобичі.

Про це повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 21 серпня, під час повітряної тривоги, яка тривала з 05:43 до 06:38 год, російські окупанти випустили по території Львівщини ракети, які влучили у промислові об'єкти у Дрогобичі.

"За попередньою інформацією, близько 06:25 ворог завдав трьох ракетних ударів по території Дрогобича. Два прильоти – по промисловому обʼєкту. Загорівся цех, зруйнована триповерхова будівля складу, є загоряння на площі близько 30 кв.м. Ще один ракетний удар – по приватному двоповерховому складу. Є загоряння на площі 20 кв.м" – заявив Козицький.

За його словами, гасіння пожеж все ще триває, а інформації про постраждалих не надходило.

Додамо, 19 вересня російські окупанти випустили по території Львівщини безпілотники Shahed, 3 з яких влучили у промислові склади у Львові. Внаслідок цієї атаки постраждав 26-річний чоловік, якого з переломом ноги госпіталізували до лікарні, а також загинув працівник складу. До гасіння пожежі залучили 125 рятувальників та понад 30 одиниць спецтехніки.

У міськраді Львова заявили, що у промислових складах, куди поцілили російські безпілотники, знаходилась гуманітарна допомога від Римсько-католицької церкви.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.