Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

комісія фінансів Львівської міськради

lvivrada

Четвер, 21 вересня 2023, 13:58

Депутати розглянули низку питань під час засідання комісії фінансів Львівської міськради

комісія фінансів Львівської міськради

Депутати виділили гроші на хаб для військових у Франківській РА та доручили "Львівавтодору" розібратися з фінансуванням ремонту вул. Бандери.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.  

Під час засідання постійної комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради депутати розглянули чимало важливих питань для міста.

За словами депутата фракції Європейська Солідарність Назарія Бербеки, ключовими серед них є такі:

- у межах реалізації Громадського бюджету визначили перелік проєктів, що погодженні до фінансування та втілення у 2023 році;

- виділили кошти на облаштування хабу для військових у приміщенні Франківської адміністрації. У планах створити такого типу хаб у кожній адміністрації.

- сформували доручення керівнику "Львівавтодору" щодо використання коштів на ремонт вул. С. Бандери. Зокрема, сума, яка була виділена за весь час роботи, виплати підрядним організаціям, а також пояснення щодо боргу та додаткових робіт на суму 92 млн грн;

- погодили виділення із резервного фонду 108 849,26 грн додаткових коштів для проведення аварійно-відновлювальних робіт житлових будинків на вул. Каховській, що постраждали внаслідок ракетного удару 15.08.23.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.